Dodela priznanja 14.jun 2018

Povodom Svetskog dana dobrovoljnih davaoca krvi, dana 14. juna 2018.godine je organizovana svečana podela priznanja višestrukim davaocima krvi.
Bedževe za pet davanja krvi dobilo je 12-oro davalaca. Zahvalnice za deset davanja krvi dobilo je njih sedmoro. Osmoro davalaca krvi dobilo je zahvalnice za 20 puta datu krv. Zahvalnice im je uručio Memet Dalipi, član Upravnog odbora. Saša Kostić iz Lopardinca, Branislav Milosavljević iz Levosoja i Srdjan Stanković iz Žbevca dobili su priznanja za 35 puta datu krv. Njima je nagradu uručio Alija Aslani član Upravnog odbora.
Po pedeseti puta krv su dali Miodrag Milošević, Nebojša Prkić i Boban Stojković iz Lopardinca. Njima je nagrade uručio dr Nebojša Krstić predsednik komisije za zdravstvo i član Upravnog odbora.
Posebno priznanje dobio je Nenad Trajković iz Drežnice za 75 puta datu krv. Njemu je priznanje uručio Dragan Nedeljković predsednik komisije za Dobrovoljno davanje krvi.
Plakete Široko srce, koje je uručio Bratislav Lazarević, sekretar Crvenog krsta Bujanovac dodeljene su:
Stručnoj školi „Sveti Sava“- u kojoj se svake godine organizuju po dve akcije za učenike i gradjanstvo.
Policijskoj stanici Bujanovac – čiji su članovi I Udruženja davalaca krvi PU Vranje davaoci krvi u svim akcijama koje organizuje Crveni krst Bujanovac u toku kalendarske godine u saradnji sa Službom za transfuziju krvi medicinskog centra Vranje I VMA I gde se realizuju 2 akcije samo za pripadnike policije, vojske i vatrogasnih jedinica.